woensdag 2 december 2009

TEST 8

Ik had hier eerst een stichtelijk verhaal staan over voorspellen, maar dat leest niemand. Daarom volsta ik met een testhoroscoop. Het is een redelijk gemakkelijke, omdat er 3 aanwijzingen in staan die in combinatie al een situatie schetsen. Toch zul je zien hoe moeilijk het is om iets te zeggen over de exacte situatie, terwijl het achteraf helder is. En het is voor gevorderden, omdat je de symbolen moet kunnen hanteren, de tekening moet kunnen lezen en de aspecthoeken moet kunnen zien. Hier test je nu of je dat onder de knie hebt. NB Astrologie werkt met symbolen en symbolen staan voor een compleet woordenboek aan mogelijkheden. Echter: je kunt niet alle richtingen uit. Als je de basisprincipes van de symbolen kent en die toepast op de situatie kUn je komen tot een bepaald beeld.

Om het antwoord op de vraag wat voor soort dag (en misschien zelfs gebeurtenis) deze horoscoop uitbeeldt heb je gegevens nodig. Het gaat om een bekende, wat oudere vrouw met een bovengemiddeld inkomen op een belangrijk moment. Je kunt de gegevens simpel googlen, maar je wilt studeren, toch? Bestudeer dan deze geboortehoroscoop (wat voor vrouw is het, waarom heeft ze een bovengemiddeld inkomen?). Kijk dan naar de transits en progressies en ontdek de twee nauwe harde aspecten. Probeer de combinatie van deze aspecten af te wegen. Als jij die vrouw was, wat zou je dan verwachten?

Voorspellen is moeilijk, vooral als het de toekomst betreft...zegt het spreekwoord en dat geldt niet alleen voor astrologen. Gelukkig speelt de situatie zich in het verleden af en kan er ook geen beinvloeding plaatsvinden! Bestudeer deze horoscoop en probeer het juiste antwoord gemotiveerd aan te geven door het sturen van een mail naar astromarkt@hotmail.com
Je krijgt een reactie met uitleg! Maar wil je liever anoniem blijven en ben je nu al nieuwsgierig? Kijk dan eens op de link onderaan deze test. Die leidt deels naar de oplossing van het raadsel van waar hoe en wat.
LINK NAAR OPLOSSING? Scroll nog iets verder naar beneden! Of denk nog even na: is het haar geluksdag, of juist niet, of is het genuanceerder?


LINK

Geen opmerkingen: